• Добре дошли в PrettyGarden.bg!

Нашата история

PrettyGarden е бранд на фирма „Сил Вен – 7“ ЕООД. Занимава се с проектиране, изграждане и поддръжка на частни градини, хотели, заведения, административни и офис сгради, зелени площи и междублокови пространства, поливни системи. Фирмата е на пазара от 2004 г. и е сертифицирана по стандартите за Управление на качеството, Безопасност на околната среда и Здраве и безопасност при работа.

Нашият стремеж се изразява в това да създадем вълнуваща среда за отдих, като паралелно с това, запазваме спецификата на природните дадености. Проектите, които с радост предоставяме на клиентите, обогатяват съществуващия вече ландшафт. Очакванията на потребителя са твърде важни за нас и нашия професионализъм.

Основната ни задача е да задоволим изцяло вкусовете и предпочитанията на онези от вас, които се нуждаят от малка градинка или мащабен и сложен проект. Това, което ни помага в безкомпромисното реализиране на проектите, е качеството на предлаганите стоки и отговорността, с която подхождаме във всяко наше начинание.

Нашата цел е постигане на отлично качество в работата, коректност и лоялност към партньорите, с които работим, етичност към конкурентите, отговорност към служителите. Мисията ни е да изпълним всяко желание на клиента, като постигнем пълна удовлетвореност чрез перфектно изпълнение на задачите и отношение.

Ползвайки нашите услуги Вие:

  • Пестите разходи по изпълнение и поддръжка
  • Възнаграждавате се с професионализъм и качество, които ще получите
  • Превръщате Вашия дом или офис в приветливо и атрактивно място

sertificate_ISO 9001_2015_BG_SILVEN7sertificate_ISO 14001_2015_BG_SILVEN7sertificate_BS OHSAS 18001_2007_BG_SILVEN7