grass

Ефикасност

Инвестирате дългосрочно във Вашия собствен комфорт

Бързина

Спестявате пари, време и средства, доверявайки се на професионалисти.

Разумна цена

Превръщате Вашия дом или офис в приветливо и атрактивно място.

Всеотдайност

Получавате надеждно обслужване от експертен екип.

Ние ще удовлетворим нуждите Ви във всяка сфера на озеленяването.

Над 5 години сме лидер на пазара в проектирането, изграждането и поддръжката на зелени площи към административни и офис сгради и обществени пространства.

 

+

Доволни клиента

+ кв.м.

Посадена площ

+

Засадени растения

Защо да изберете нас?

Можем да Ви предложим пълен набор от услуги в сферата на озеленяването. Дългогодишният ни опит ни позволява да работим бързо, без да пренебрегваме качеството.

Вашето доверие е важно за нас. За да го спечелим, поставяме добре свършената работа на първо място. Мотивирани сме да надхвърлим очакванията и постоянно да се подобряваме. Това е ключът към успеха ни.

“Наистина сме впечатлени от отношението и отдадеността на целия екип. Работят бързо и качествено. Препоръчваме!”

Генади и Невена Ц.

"В нашия офис винаги сме обичали цветя, но имахме голям проблем с това кой да се грижи за тях. Откакто ги поверихме на PrettyGarden, се радваме на чудесни резултати, без да влагаме усилия и да губим от нашето лично време"

Симона А.

“Бързи и коректни - с две думи истински професионалисти. Отлично съотношение цена-качество.”

Александър М.

"Най-добрите градинарски услуги, които сме използвали. Доверихме се на PrettyGarden за проектиране и озеленяване на нашата градина, а от 3 години и за нейната поддържа. Препоръчвам с две ръце!"

Любомир Д.

"Останахме изключително доволни от коректното отношение, което получихме. Дворът ни стана по-хубав, отколкото сме си представяли!"

Ива Г.

Качествено изпълнение

Експертност

Креативни решения

Персонално отношение

Нашата мисия

Всяко цвете е душа, цъфтяща в природата" - Жерар Дьо Нервал

Вярваме силно, че природата е здраве, красота и хармония. Тя е част от всички нас и връзката с нея ни зарежда и успокоява. В забързаното, градско ежедневие, ние запретваме ръкави и влагаме всичко от себе си, за да създадем перфектното зелено пространство. В проектите си, творим със замах, внимание към детайла и професионализъм. Винаги се стремим към естествен и натурален облик.

Експертност

Гордеем се с факта, че притежаваме сертификати за качество от Международната организация ISO (International Organiation for Standartization).

Винаги сме се стремели да сме на високо ниво и можем да го докажем.